2011. december 12., hétfő

Karácsony karkötő 3-féle ásványból swarovskival - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Csodás ajándék karácsonyra minden hölgy számára!
Csodaszép karkötő háromféle ásvány ( malachit, rubin, hegyikristály ) és swarovski kristály ( bővebben a medál aukcióimnál olvashatsz róla ) gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!  
 
A többfunkciós levehető  függődísz ( legújabb egyedülálló ötletem )használható kulcstartóként vagy mobildíszként is!
Mérete: 20, 5 cm
A karkötő fémhuzalra fűzve készült, kapoccsal záródik.
Ha más hosszban szeretnéd, természetesen megoldható az is!
A karkötőhöz tökéletesen illő fülbevaló és nyaklánc is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (9. 700. -) előnyösebb áron megvásárolhatod, postaköltséget spórolva.
-Malachit:
-Tulajdonságai:
Szín: zöld, feketészöld Átlátszóság: áttetsző, opak Porszín: világoszöld Mohs-keménység: Sűrűség: 3, 25-4, 10 Képlet: Cu2((OH)2ICO3) Ásványtanilag: bázisos réz-karbonát Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Németország, Franciaország, Románia, Oroszország, Zaire, Namíbia Nyugati csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő Kínai csillagjegy: Kígyó, Kutya, Disznó, Bivaly, Tigris Elem: föld
 
-Gyógyhatásai:
A malachitot a gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk.
A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást.
A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását.
Aktiválja a test öngyógyító folyamatait.
Hatással van a szívcsakrára, erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén.
Női panaszok, fájdalmas menstruáció vagy menstruációs zavarok esetében szintén használhatjuk, de szülés megkönnyítésére is alkalmas.
A malachit férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet.
A kólika különféle fajtáira és a görcsös fájdalmakra nézve a malachit lazító, oldó hatású.
Porckorongproblémák vagy sérv esetében erősíti a gerincoszlopot.
A malachit segítségével feloldhatjuk a lelki blokádokat , a kő ezzel is segíti a szellemi fejlődést. A lélek világa feltárul, s betekintést enged az álmokba. Az elfolytott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak.
A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz.
-Hegyikristály:
-Tulajdonságai:
Szín: színtelen Átlátszóság: átlátszó Porszín: fehér Mohs-keménység: 7 Sűrűség: 2, 65 Képlet: SiO2Ásványtanilag: világos kvarckristály Kristályszerkezet: trigonális Keletkezésmódja: vulkáni Előfordulás: Svájc, Franciaország, Olaszország, Németország, Srí Lanka Nyugati csillagjegy: mindegyik Kínai csillagjegy: mindegyik Elem: föld
Ez a kő a kövek jolly jokere. Minden csakrába kapcsolódik, minden energiarendszert kiigazít. Sugárzó fehér fényében minden szín (energia) tartomány benne van. Ezért minden energiarendszert, mely az energia tóruszunkba aktiválódva van (tudatilag) egyensúlyba hozza. A hegyikristály az a kő, amely minden gyógyító munkára és öngyógyításra is alkalmas. Különösen a csúcs végűek. Mivel a fehér energia hordozója a programozás nagyon hatásos és gyorsan megvalósul segítségével. Ő az a kő, amivel minden követ lehet helyettesíteni. Ugyan minden kő támogatja egymást, ha egymás mellé kerül az emberi testen, de ha a hegyikristályt tesszük egy másik kő mellé hatalmas energialöketet ad neki. Ha kell energiakatalizátor, vagy generátor. Mindig azt a hiányosságot deríti fel, ami a leginkább kiegyensúlyozandó. Ha engedjük neki, hogy munkáját végezze, sőt szeretet teli kommunikációban kérjük és együtt dolgozunk vele rövid időn belül testi, lelki, szellemi egyensúlyt érhetünk el.
-Gyógyhatásai:
Hatással van a szemre, bőrre, ízületekre.
Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén,
a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott.
Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén,
szédüléskor, ájuláskor hasznát vesszük.
A hegyikristály harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére.
A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek,
hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.
-Rubin:
-Tulajdonságai:
Szín: vörös, sötétvörös Átlátszóság: átlátszótól az átlászatlanig Porszín: fehér Mohs-keménység: 9 Sűrűség: 3, 9-4, 1 Képlet: Al2O3 Ásványtanilag: krómtartalmú korund Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni, többnyire átalakult Előfordulás: Srí Lanka, Burma, Kambodzsa, India, Kína, Angola, Zambia Nyugati csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió Kínai csillagjegy: Sárkány, Majom, Kutya, Disznó Elem: tűz
-Gyógyhatásai:
Méregtelenítő hatással van a testre, vérre és a nyirokra. Jótékonyan hat a lázra, fertőző betegségekre, rossz véráramlásra, a szívre, keringési rendszerre, mellékvesére, vesére, ivarszervekre és a lépre.
-Lelki hatásai:
A rubin a gyökércsakrába, a kettes csakrába és a szívcsakrába kapcsolódik. Ha a rubint a kezembe veszem, feltárul előttem mi az a gondolatminta és érzelem, mely a teremtő erőmet, és életerőmet legátolja. Mivel a vese, a mellékvese a gyökércsakra belső elválasztású mirigye és a vese a kapcsolatok szerve, tükröt tart milyen a kapcsolatom a bennem élő Istennel és a testemmel. A gyökércsakra a koronacsakrával azonos, ezért ha a gyökércsakra beteg a koronacsakra is az. Feltárul előttem mi a teendő, hogy gyökércsakrám újra egészséges legyen. Belekapcsolódjon a Földbe és a földi javakat újra élvezhessem, mert jár nekem. Szembesít félelmeimmel és segít kioldozni a félelmekbe rögzült régi gondolatmintákat megváltoztatni. Felszabaduló életenergiáim pedig meggyógyítják érzelmeim (kettes csakra), és beindítják szeretetem áradását, mely meggyógyítja a szívem.
 -Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
 
Különleges féldrágakőből készült ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 08:14
. Karácsony karkötő 3-féle ásványból swarovskival - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fontos