2011. július 27., szerda

Hordozható infraszauna ajándékkal - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az infraszauna nagyon kellemes és igazán jótékony hatással bír az emberi szervezetre. Száraz környezetet teremt, bár itt nincs jelen magas hőmérséklet - mégis a hagyományossal azonos előnyökkel jár.
Rendszeres használata remek méregtelenítési módszer, hiszen felfrissíti az egész testet és szervezetet. Sok sportoló használja, de az átlagemberek számára is ideális.
Az infraszauna lehetőség a testnek izzadásra és lazításra egyaránt, valamint fogyókúrázóknak is tökéletes. Míg a gőzfürdőtől a szervezet elfárad, az infraszauna rendszeres használata felpezsdíti testünket, mert a hagyományos hőmérsékletű légkör sokkal ideálisabb a tüdő számára.
- Erősíti az immunrendszert
- Intenzíven méregtelenít
- Javítja a vérkeringést
- Javítja a közérzetet
- Elégeti a kalóriákat, súlycsökkentő hatású
- A bőrfelület látványosan megfiatalodik, lágyabb, puhább, rugalmasabb lesz
- Rendszeres használata segít megszabadulni a narancsbőrtől
- Csökkenti a streszt, a fáradtságot
- Csökkenti a fogékonyságot a fertőző betegséggel szemben
- Növeli a szellemi és fizikai teljesítményt.
A fej és a kezek szabadon vannak, így akár olvashatunk vagy zenét is hallgathatunk közben.
Kicsire összecsukható, így könnyen át lehet vinni másik lakásba, nyaralóba, stb.
Egyszer lett kipróbálva, mivel nagyon megtetszett vettünk is egy nagyobbat : ) Az első kép katalóguskép, ajándék szaunaövvel (teljesen új).
Az EU országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvételesorán az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételiA kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 08:00
. Hordozható infraszauna ajándékkal - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos