2011. szeptember 28., szerda

Turbo Owen magasítóval Új! - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

A termék személyesen átvehető:
-Dunakeszin
-Fóton
-Mogyoródon
-Csomádon
-Őrbottyánon
-Veresegyházán
-Szadán
-Gödöllőn
-Kistarcsán
-Nagytarcsán
-Kerepesen
-M0-áson.
Titka a bámulatos halogén egységben rejlik, melynek révén a sütőtér szinte azonnal bemelegszik, így Ön sokkal gyorsabban készítheti el vele kedvenc ételét, mint a hagyományos sütőkben. A mikrohullámú sütőkkel ellentétben, a Halogen Oven megőrzi az étel ízét és állagát. Ráadásul, mivel a saját szemével láthatja az étel sülését, akkor veheti ki, amikor az pont tökéletes.
A Halogen Oven hőálló talppal és két sütőráccsal rendelkezik, így akár egyszerre két szinten is süthet. Ajándékba adunk hozzá egy praktikus rácsfogót is.
 
 
 
A főzőtérbe mindig beláthat, nem szökik ki a hő, mint például a sütőajtón, amikor megnézi, hogy elkészült-e az étel.
Gyorsabb, egyszerűbb, tisztább konyhai mozzanatok!   Ez a Halogen Oven.
A Halogen Oven majdnem ugyanannyi helyet foglal el, mint egy mikrohullámú sütő, ám kapacitása sokkal nagyobb. Ezzel akár 40%-kal gyorsabban süthet/főzhet, mint egy hagyományos sütővel; a készülék hamarabb melegszik fel, pirít, süt, kiolvaszt és grillez.
Használhatja melegítésre is! A Halogén Ovenben melegített élelmiszer egyenletesen melegíthető, nem maradnak hideg részek. A halogén izzó szinte azonnal üzemkész; a beépített légkeverő pedig a légkeveréses sütők minden előnyét biztosíthatja, az ár töredékéért. Nincs több hideg folt, meg forró folt, a Halogen Oven ventillátora révén az étel egyenletesen és tökéletesen átsülhet.
 
A fantasztikus Halogen Oven süt, főz, olvaszt, grillez és ez még nem minden! A csirke lédúsabb lehet, a félkész ételek jobban átsülhetnek, tetejük ropogósabb lehet, a sültek forrók, ízletesek és táplálóak lehetnek. Ha krumplira vágyik, csak dobja be a Halogén sütőbe és máris kész a ropogós héjú, puha belű héjában sült krumpli.
A sütés is egyszerűbb, mint valaha – a piskótatészta puha és lágy maradhat, a házikenyér szép magasra sülhet benne.
 
 
Tisztítása gyerekjáték: A Halogén Oven öntisztító funkcióval is rendelkezik. Csak egy kis mosószer és víz kell hozzá, sőt az üvegtál mosogatógépben is elmosható.
 
csomag tartalma:
- 1x Halogen Oven
- 2 x rács
- 1x rácsfogó
- 1x magasító


Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 22:15
. Turbo Owen magasítóval Új! - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Fontos